ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Отстъпки от България Ер

 

България Ер предоставя преференциалната отстъпка от 5% за служебните пътувания на всички картодържатели с фирмени клубни карти! Възползвайте се и вземете своята фирмена отстъпка върху пълната цена на билета, включително и летищните такси!


Имате богат избор къде да закупите самолетен билет към България Ер и да получите отстъпка под формата на бонус точки по партидата на фирмата Ви:


По фирмената Ви партида към
CCB Club можете да получите точки за неограничен брой служебни пътувания с България Ер – Ваши или на картодържатели с фирмени клубни карти към Вашата фирма. За да получите бонус точки за служебно пътуване, номерът на клубната карта на пътника трябва да се посочи при резервацията на самолетния билет или при регистрация за полета на летището. Важно е имената на пътника на латиница, посочени при резервацията, да съвпадат с посочените в ЦКБ имена на картодържателя по международен паспорт. Точките ще постъпят по партидата на фирмата до 5 дни след полета.

Ако билетът е двупосочен, след полета в едната посока по партидата на фирмата ще постъпят точките за тази отсечка. Останалите точки ще постъпят по партидата след обратния полет. Точки се начисляват за всеки полет, при който опериращ превозвач е България Ер, т.е. номерът на билета започва с 623 и полетът е отразен в билета с кода на авиокомпанията – FB.

Можете да получите точки дори и ако номерът на фирмената клубна карта не е посочен нито при резервацията, нито при полета. Обърнете се към бюро на България Ер или клон на ЦКБ. Посочете номера на билета, датата и дестинацията на полета. Отстъпката ще бъде начислена по партидата на фирмата, към която е издадена клубната карта. Важно е при извършване на полета Вашата фирма вече да е била регистрирана като участник в CCB Club и да не е минала повече от една година от полета.

Получавате и още бонуси! При покупка на билет от България Ер с кредитна карта Visa „CCB-Bulgaria Air” от ЦКБ печелите два пъти. Получавате не само бонус точките по програма CCB Club, но и 3% отстъпка от пълната цена на билета, ако е закупен на територията на България или чрез сайта www.air.bg
.

 

С картата CCB Club получавате още преференции – при всеки полет, при който опериращ превозвач е България Ер, всеки картодържател с фирмена клубна карта може да превозва безплатно два багажа, всеки от които да е с тегло до 23 кг. Необходимо е само да се посочи номерът на клубната карта още при резервацията и в билета да бъде отразено правото на превоз на два багажа.

 

Преференцията за допълнително безплатен багаж не дава право на безплатен допълнителен чекиран багаж, когато закупеният билет е платен по тарифа с включен само ръчен багаж.

 

Ако самолетен билет или част от него е платен с бонус точки, за него също се начисляват нови точки върху пълната стойност на билета.

Какво получавате срещу събраните точки

Събраните по фирмената Ви партида бонус точки могат да бъдат използвани за нов самолетен билет или за част от него при покупка в бюрата на България Ер в страната и чужбина. За кого да бъде билетът
, платен с бонус точки – решавате Вие.

Важно е да знаете, че:

  • Вие избирате как да се плати самолетният билет, за да получите точки по фирмената си партида – в брой, с паричен превод или с банкова карта от ЦКБ. С всяка дебитна или кредитна карта от ЦКБ фирмата Ви получава точки при България Ер.
  • Няма ограничение в броя на служебните пътувания с България Ер, за които фирмата ще получи точки. Билетите, за които ще получите точки по фирмената си партида, трябва да бъдат на името на картодържател с клубна карта към Вашата фирма.
  • Ако билетът се купува от интернет страницата на България Ер -  www.air.bg, в полето Frequent Flyer Number трябва да бъде записан номерът на клубната карта на този, който ще пътува.
  • Точките се начисляват отделно за всяка пролетяна отсечка, където опериращ превозвач е България Ер. Например, ако полетът е с прекачване, като първата част се извършва от България Ер, а втората – от друга авиокомпания, точки се начисляват само за първата част от полета.
  • За ползване на преференцията за превоз на допълнителен безплатен багаж, която дава карта CCB Club, е важно номерът на фирмената клубна карта да се посочи още при резервацията. Правото на допълнителен багаж задължително трябва да е отразено върху самолетния билет. Ако в закупения билет не е отразено правото на допълнителен багаж, се обадете в Call Center-а на България Ер на телефон: 02/ 40 20 400, за да се презавери билетът и да се отбележи правото на ползване на допълнителен багаж върху билета. Ако резервацията е направена на сайта на авиокомпанията, също е необходимо да се обадите в Call Center-а на България Ер, за да се презавери билета.
  • Всеки от двата багажа, които притежателите на карти CCB Club могат да превозват с България Ер, не бива да тежи повече от 23 кг.
  • Преференцията за допълнително безплатен багаж важи, когато опериращ превозвач е България Ер и не важи за полет с друга авиокомпания.
  • Преференцията за допълнително безплатен багаж не дава право на безплатен допълнителен чекиран багаж, когато закупеният билет е платен по тарифа с включен само ръчен багаж.
  • Ако закупеният билет (или отсечка по него) не бъде използван, независимо от причините за това, точките не се начисляват.
  •  Плащането с точки към България Ер може да е както за покупка на самолетен билет, така и за други плащания към авиокомпанията, например за такса за свръхбагаж. Плащане с точки към България Ер не може да се извършва по време на полет.

 

Адреси на обектите на България Ер