ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Проверете своите точки

 

   

Можете да проверите наличните точки по фирмената Ви партида в CCB Club или да видите операциите, извършени с фирмена клубна карта на картодържател към Вашата фирма:

  • Проверете своите точки – Изберете „Налични точки и покупки” и на потребителско име въведете ЕИК на Вашата фирма. Въведете паролата за достъп до интернет, която сте получили от банката. Получавате информация не само за наличните точки, но и за всички движения по всички фирмени карти – покупки с начисляване на точки и покупки с използване на точки. Ако желаете, можете да смените своята парола за достъп до сайта на програмата.
  • Картодържатели към юридическо лице – Освен че можете да добавите нови картодържатели, можете да правите проверка за движенията по картите на всеки един от регистрираните към Вашата фирма картодържатели. 
  • Операции по карта – Ако сте картодържател с фирмена клубна карта, от справката „Операции по карта” ще получите информация за всички операции по начисляване и плащане с точки по Вашата  фирмена карта в CCB Club.
  • В ЦКБ – В клоновете на ЦКБ също можете да получите информация за наличните точки по партидата, както и за всички движения по картите на картодържателите с клубни карти към Вашата фирма.
  • При търговците – при партньорите в CCB Club може да се провери наличният брой точки по партидата на фирмата. Проверката се извършва на ПОС терминал и е разрешена само за тези картодържатели с фирмени клубни карти, които могат да ползват събраните точки за нови покупки при партньорите.