ВКЛЮЧИ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Отстъпки от Търговска верига „КООП”3% отстъпка с твоята CCB Club карта и в Търговска верига „КООП”! Представи клубната си карта на касата, когато плащаш покупката си в магазин КООП означен със стикер CCB Club и отстъпката под формата на бонус точки, ще ти бъде начислена от служител на търговеца.

На касата заплащаш пълната стойност на закупените стоки, а няколко минути по-късно, отстъпката ще постъпи по клубната ти карта.

Използвай натрупаните по картата си CCB Club за да платиш нова покупка в магазини КООП. Ако точките, които си събрал, не са достатъчни за цялата покупка, не е проблем да платиш и част от нея с точки, стига да не е по-малко от 5лв.

Важно е да знаеш, че:

  • Ще получиш точки за покупката си в магазин КООП, само ако представиш клубната си карта в момента на плащане на покупката.
  • Начисляването на точки в магазини КООП се извършва на ПОС терминал. Трябва да знаеш своя ПИН код за да го въведеш, когато служителят на търговеца прекара картата ти през устройството.
  • За да получиш точки за покупката си при КООП, покупката може да платиш в брой, с дебитна или кредитна карта от ЦКБ. Ако платиш покупката си с банкова карта на друга банка, няма да ти бъдат начислени точки.
  • Отстъпка ще получиш, ако извършиш покупката си в магазин КООП означен със стикер CCB Club.
  • Можеш да получиш точки дори, ако за стоката, която купуваш е обявена друга отстъпка, стига в офертата на магазина да не е посочено, че намалението не се комбинира с други отстъпки.

 

 

Адреси на магазини КООП