ВКЛЮЧИ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Отстъпки от Франт

 

 

Бъди елегантен с Франт и CCB Club! Възползвай се и вземи отстъпка от 10% при всяка твоя покупка в магазини Франт. Отстъпката ще получиш по твоята клубна карта CCB Club под формата на бонус точки при покупка в който и да е магазин на марката Франт.

 

При плащане представи своята карта CCB Club и служителят на Франт ще начисли отстъпката по картата ти веднага. На касата заплащаш пълната цена на покупката, а отстъпката под формата на точки ще постъпи по картата ти до няколко минути.

 

Събраните по клубната ти карта точки можеш да използваш за нови покупки при партньорите в програмата. Ако нямаш достатъчно точки за цялата покупка, можеш да платиш и само част от нея, стига да не е по-малко от 5 лв.

 

Важно е да знаеш, че:

  • За да получиш бонус точки за покупка в магазини Франт, е необходимо да представиш своята карта CCB Club в момента на покупката.
  • Необходимо е да знаеш ПИН кода на клубната си карта - начисляването на точки се извършва на ПОС терминал и изисква въвеждането на ПИН код.
  • Ти решаваш как да платиш покупката си, за да получиш точки – в брой или с твоята банкова карта от ЦКБ. С всяка твоя дебитна или кредитна карта от ЦКБ получаваш точки при покупки в магазини Франт.
  • Можеш да пазаруваш при Франт толкова често, колкото пожелаеш – за всяка покупка ще получиш бонус точки.
  • В магазини Франт можеш да платиш с бонус точки избраната от теб стока ако имаш достатъчно точки за заплащане на цялата покупка. Ако купуваш повече от един артикул, можеш да направиш и частично плащане на сметката, но е необходимо наличните по картата ти точки да са достатъчни за заплащане поне на една от стоките.
  • Ако платиш част от покупката си с точки, върху останалата сума се начисляват нови точки. Единствено ако платиш с бонус точки цялата покупка, не получаваш нови точки.

 

Адреси на магазини Франт