ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

ОПИТ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ДАННИ НА КЛИЕНТИ НА БАНКАТА

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че ЦКБ АД не изпраща по e-mail съобщения, които Ви приканват да актуализирате Ваши профили или да предоставите Ваши лични данни, като пароли, потребителски имена, данни за карти и др.

Подобни съобщения са опити за измама. Не отваряйте линковете, посочени в тях и не въвеждайте ваша лична или финансова информация.

Не предоставяйте Ваши лични данни и информация, свързана с достъпа Ви до интернет банкирането, Вашата банкова сметка, данни от карта и други. Паролите за достъп са персонални и е Ваше задължение и отговорност да ги запазите известни единствено и само на Вас.

В случай че сте получили електронно съобщение с подател "CCBank.bg" clients@ccb-online.bg или подобни, молим Ви да не отваряте съобщението, прикачените файлове и съдържащите се в тях линкове.

Съобщението НЕ Е ИЗПРАТЕНО от ЦКБ АД – то представлява злонамерен опит за т. нар. „фишинг“ атака и има за цел да събере клиентска информация.

При подобни случаи, препоръчваме да се предприемат следните действия:

·       Проверка на компютърното устройство с лицензиран антивирусен софтуер;

·       Редовно обновяване на ползваната система, използване само на лицензиран и закупен софтуер;

·        Промяна на паролата за достъп до пощата със сложна комплексна парола (големи и малки букви, числа и служебни символи, с не по-малко от 10 символа).

Отправяме молба към всеки, който е получил подобни електронни съобщения да не им отговаря, а в случай че го е направил, да се свърже незабавно с представител на Банката на:

·         *5050 (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност).

·         (02) 9266 500

·         0889 934 694

Пазарувайте при лидерите и ще получите много отстъпки!

 
 
 
 
 
 
 

 


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Нови, още по-преференциални отстъпки от Лукойл!
Сега ЛУКОЙЛ предоставя на фирмените клиенти на CCB Club, нови, по-големи отстъпки при зареждане на ecto ...