ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Присъединете се сега
 
 

 
Станете част от CCB Club – най-голямата програма за лоялност в България, и печелете от фирмените си покупки при ЛУКОЙЛ и България Еър. Вземете изключителните отстъпки за фирми:

 • При зареждане в бензиностанции Лукойл – 3% за бензин или дизел; 2% за газ и 3.5% за горива ECTO
 • За билет от България Еър – 5%.


Включете своята фирма в програмата, като я регистрирате online, в клоновете на Централна Кооперативна Банка, на безплатен телефон: *5050 или като попълните искане в обектите на ЛУКОЙЛ и България Еър.
 
Отстъпките са под формата на бонус точки, които получавате по партида на фирмата към CCBClub.
 
Събраните по партидата точки могат да бъдат използвани за нови покупки при ЛУКОЙЛ или България Еър.

Не само Вие, но и Вашите служители могат да събират отстъпки при фирмените покупки. Към Вашата фирма може да има до 10 картодържателя с фирмени клубни карти, с които да се трупат отстъпки под формата на точки по фирмената Ви партида.

Какво печелите, като се включите в CCB Club:

 • Преференциални отстъпки – получавате преференциални отстъпки при фирмените си покупки от ЛУКОЙЛ и България Еър, без лимит за броя на покупките и точките. Ставате част от първата програма за лоялност в България, в която толкова големи и известни партньори предоставят изключителни отстъпки за фирми!
 • Фирмените Ви покупки Ви носят пари – колкото повече покупки извършват картодържателите с клубни карти към Вашата фирма при партньорите в програмата, толкова повече отстъпки ще се натрупват по фирмената Ви партида към CCBClub.
 • Свободен избор:
  • Как ще платите – Вие избирате как да бъдат платени покупките, за да получите своята фирмена отстъпка – в брой, с паричен превод или с банкова карта от Централна Кооперативна Банка.
  • Как ще ползвате точките – Вие решавате за какво и кога да се използват натрупаните точки при ЛУКОЙЛ или при България Еър.
  • Колко ще платите с точки – не е необходимо по партидата на фирмата да са събрани точки за цялата покупка. С бонус точки може да се плати и част от покупката, а останалата сума да бъде платена в брой, с дебитна или кредитна карта.
 • Вие определяте кой ще ползва точките – можете да регистрирате нови картодържатели към Вашата фирмена регистрация в CCB Club – online или в офис на ЦКБ. Вие решавате дали регистриран картодържател може да ползва събраните точки за фирмени покупки или има право само да натрупва точки в ползва на фирмата.
 • Безплатно – издаването и използването на клубни карти CCB Club е напълно безплатно.
 • Очаквайте и още - семейството на CCB Club ще се разраства, очаквайте скоро още известни партньори в програмата, от които ще получавате атрактивни отстъпки.

 
 
За да можете да получавате отстъпки при търговците
За да получавате точки по фирмената Ви партида за покупки при партньорите, е необходимо да е изпълнено поне едно от следните  изисквания:

 • Фирмата да ползва кредит или кредитна карта от ЦКБ в размер на минимум 10 000 лв.;
 • По фирмените Ви сметки в ЦКБ да има минимум 10 000 лв.

Наличностите по сметките не се блокират – можете по всяко време да ползвате средствата си и отново да внасяте суми по сметките си.


Регистрирайте своята фирма в CCB Club дори и да нямате фирмена сметка в ЦКБ. Може да регистрирате фирмата като клиент на ЦКБ и да разкриете сметка, когато посетите клон на банката, за да заявите клубни карти за своите служители.

Ако фирмата Ви временно не отговаря на нито едно от посочените  условия, можете да ползвате събраните до момента точки, но няма да се начисляват нови точки при покупки при партньорите. Фирмените Ви покупки отново ще започнат да Ви носят точки до един месец след като бъде изпълнено някое от условията за лоялност.
 
Изберете как да изглеждат картите
При регистрация в програмата в офис на банката можете сами да изберете как да изглеждат клубните карти на картодържателите към Вашата фирмена регистрация в CCB Club. Ако се включите в програмата при ЛУКОЙЛ или при България Еър, Вашата карта ще носи логото на този търговец.

Кога и къде ще получите картите?
Заявените от Вас фирмени клубни карти ще са готови до 6 работни дни след като ги поръчате в ЦКБ или по телефона. Ако попълните искане в обект на ЛУКОЙЛ или офис на България Еър, първо ще Ви се обадим за потвърждение и картите ще са готови 6 работни дни след обаждането. Можете да направите регистрация на фирмата си online, но заявката за клубни карти за Вас и Вашите служители можете да направите в офис на ЦКБ.

Ще получите клубните карти в избран от Вас клон на ЦКБ. Към всяка карта има ПИН код, който гарантира сигурността на плащанията. ПИН кодът може да бъде сменен от картодържателя на клубната карта на който и да е банкомат на ЦКБ.

В клон на банката ще получите и парола за достъп до сайта на програмата. Тази парола Ви е необходима, за да проверявате в интернет наличността по партидата на фирмата си и да управлявате броя и статусите на картодържателите по всяко време.

 При получаване на картите Ви препоръчваме:

 • Да се уверите, че в ЦКБ разполагаме с актуалните Ви фирмени e-mail и телефони, за да не пропуснете специалните ни оферти и включването на интересни нови търговци.
 • Всеки картодържател с фирмена клубна карта към Вашата фирма да смени ПИН кода на своята карта на който и да е банкомат на ЦКБ. ПИН кодът е нужен при плащане с бонус точки при търговците.
 • Да се уверите, че фирмата отговаря на някое от условията за получаване на отстъпки.


 
Общи условия

Запознайте се с Общите условия за участие в програмата и събирайте отстъпки със CCB Club!