ВКЛЮЧИ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Отстъпки във веригите на Grand Optics и Joy Optics 

 

Вземи невероятната отстъпка от 20% при покупка във вериги оптики Grand и Joy Optics. Избери своите очила от магазин на Grand Optics и Joy Optics, обозначен със стикер CCB Club.

 
При плащане на покупката представи клубната си карта на служителя, който те обслужва и отстъпката под формата на бонус точки ще бъде начислена по твоята карта CCB Club. В момента на покупката, заплащаш пълната й стойност, а точките полчаваш по картата си в рамките на няколко минути.

Събраните по твоята клубна карта бонус точки от всички търговци, можеш да използваш за покупки в магазините на Grand Optics и Joy Optics. Ако не ти достигат точки, за да платиш цялата покупка, можеш да ги използваш за плащане на само част от нея, а останалата част да заплатиш в брой или с банкова карта.

С карта CCB Club получаваш и допълнителна преференция в оптики Grand и Joy - безплатен очен преглед веднъж годишно!

Важно е да знаеш, че:

  • За да получиш точки за своята покупка в магазин от веригата на Grand Optics и Joy Optics, представи своята карта CCB Club в момента на плащане на покупката.
  • Начисляването на отстъпката се извършва на ПОС терминал от служител на магазина, затова е необходимо да знаеш ПИН кода на клубната си карта и да го въведеш при извършване на операцията за начисляване на точки.
  • Имаш възможност да избереш начина за плащане - в брой или с твоята банкова карта от ЦКБ. С всяка твоя дебитна или кредитна карта от ЦКБ получаваш точки при покупки в оптики Grand Optics и Joy Optics.
  • Отстъпки получаваш за всички стоки, които не са в промоция или сезонна разпродажба.
  • С натрупаните бонус точки по клубната ти карта, можеш да закупиш всяка стока, предлагана в магазините на Grand Optics и Joy Optics.
  • Ако платиш част от покупката си с точки, върху останалата сума се начисляват нови точки. Нови точки не получаваш единствено, ако платиш с бонус точки цялата покупка.
  • За стойността на начислените по клубната ти карта точки ще ти бъде издадено Кредитно известие.

  

Адреси на магазини Grand Optics и Joy Optics