ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Отстъпки от ЛУКОЙЛКато фирмен клиент в CCB Club получавате изключителни отстъпки за гориво - 3% за бензин или дизел, 2% за газ и 3.5% при зареждане на горива ECTO.

Отстъпките са под формата на бонус точки, които получавате по партидата на фирмата, когато зареждате фирмен автомобил при бензиностанции Лукойл, обозначени с логото на CCB Club.

За да получите точки по партидата на фирмата Ви към CCB Club, картодържателят, който плаща горивото, трябва да представи фирмената си клубна карта преди да плати сметката. Не е проблем в една сметка да се платят едновременно гориво и други стоки - ще получите отстъпка за горивото. Точките за гориво се начисляват най-късно на следващия ден след извършване на покупката.

Няма ограничения за количеството гориво, заредено от фирмата, за което ще получите отстъпка от ЛУКОЙЛ. Зареждайте фирмените автомобили при ЛУКОЙЛ толкова често, колкото желаете.

Ако част от горивото е платено с точки, върху останалата сума се начисляват нови точки. Единствено ако с бонус точки е платено цялото гориво няма да се начислят нови точки за това зареждане.

Със събраните бонус точки може да се купи не само гориво, но и всички други стоки, предлагани в бензиностанции Лукойл. Ако по партидата на фирмата не са събрани достатъчно точки за плащане на цялата покупка, това не е проблем - с бонус точки може да бъде платена само част от горивото, стига да е минимум 5 лв. 

Важно е да знаете, че:

  • Вие избирате как да бъде платено горивото, за да получите точки по фирмената си партида – в брой, с паричен превод или с банкова карта от ЦКБ. С всяка дебитна или кредитна карта от ЦКБ се начисляват точки при зареждане на фирмените автомобили в ЛУКОЙЛ. Няма да се начислят точки, само ако горивото е платено с карта на друга банка.
  • Ще получите отстъпка от ЛУКОЙЛ, когато зареждате бензин, дизел или газ. Точки за други стоки, предлагани в бензиностанции Лукойл, не се начисляват.
  • Отстъпка ще получите, ако горивото е заредено в някоя от бензиностанциите на ЛУКОЙЛ, обозначени с логото на CCB Club. В CCB Club участват почти всички бензиностанции на ЛУКОЙЛ.
  • Като фирмен участник в CCB Club ползвате изключително изгодните отстъпки от 3% при зареждане на бензин или дизел и 2% при зареждане на газ и нямате възможност едновременно да ползвате други отстъпки от ЛУКОЙЛ.
  • При всяко зареждане на гориво, за което получавате точки като фирмен участник в CCB Club, се издава фактура на името на фирмата Ви. Фактура можете да получите и ако плащате с точки.
  • Частично плащане с бонус точки може да се направи, когато се плаща гориво.


  

Адреси на обектите на ЛУКОЙЛ