ВКЛЮЧИ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Печели отстъпки
 

 

Като участник в CCB Club ти печелиш от своите покупки при наистина големи търговци. Вземи твоите изключителни отстъпки от  ЛУКОЙЛ, България Ер, магазини HomeMax, Посока Ком, ЧЕЗ,  ресторанти Happy Bar&GrillСпорт Депо, Етап-Адресс, Груп плюсТърговска верига КООПGrand Optics, Joy OpticsАрмеец, А1, Франт, Hush Puppies и магазини БМ Маркет.


Отстъпките са под формата на бонус точки. Получаваш ги по своята персонална клубна карта CCB Club. Поръчай сега своята клубна карта, ако все още нямаш такава.

 

При покупката плащаш пълната й стойност, а точките се натрупват по клубната ти карта. Как ще платиш, избираш ти - в брой, с паричен превод или с твоята банкова карта от Централна Кооперативна Банка. С всяка твоя дебитна или кредитна карта от ЦКБ получаваш точки при пазаруване при търговците.

 

Със събраните от всички търговци бонус точки, правиш нови покупки при тях. Ти решаваш кога ще ползваш точките, за какво ще ги ползваш и при кой от търговците в CCB Club.

 

Нямаш достатъчно точки за цялата покупка? Не е проблем. С бонус точки можеш да платиш и част от покупката, стига да не е под 5 лв. С всяка бонус точка плащаш една стотинка от покупката. Събраните точки ползваш за покупки, но не и за теглене на пари в брой.

 

Имаш спокойствието, че само ти можеш да пазаруваш с твоята клубна карта. С нея плащаш при търговците в CCB Club, като въвеждаш ПИН код или подписваш талон за покупката.

 

Как да участваш и да получаваш отстъпки при търговците с твоята клубна карта? Достатъчно е да си клиент на ЦКБ и да отговаряш на едно от минималните изисквания

 

 

Виж как да събираш и ползваш точки при всеки от търговците:


CCB Club е първата Програма за лоялност в България с толкова големи и известни партньори! Пазарувай редовно при търговците и събирай отстъпки!