ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ CCB Club

Печелете отстъпки

 

Регистрирайки своята фирма в CCB Club, Вие печелите от фирмените си покупки при наистина големи търговци – ЛУКОЙЛ и България Еър. Вземете атрактивните отстъпки за фирми – при зареждане в бензиностанции ЛУКОЙЛ – 3% за бензин или дизел, 2% за газ,3.5% при зареждане на горива ECTO и за билет от България Еър – 5%.

 

Отстъпките са под формата на бонус точки, които се натрупват по партидата на фирмата в CCB Club. Регистрирайте online своята фирма в CCB Club и посетете клон на банката, за да поръчате клубни карти за Вас и Вашите служители.

 

При покупка в ЛУКОЙЛ и България Еър картодържателят представя своята фирмена карта CCB Club и заплаща пълната стойност на покупката. Отстъпка от цената на стоката или услугата ще се начисли под формата на бонус точки по Вашата фирмена партида към CCB Club! Отстъпките от всички фирмени покупки, извършени от който и да е Ваш служител с фирмена клубна карта, се акумулират по партидата на Вашата фирма. Колкото повече пазарувате при тези търговци, толкова повече бонус точки за фирмата печелите.

 

Как да бъде заплатена покупката избирате Вие – в брой, с паричен превод или с банкова карта от Централна Кооперативна Банка. С всяка дебитна или кредитна карта от ЦКБ получавате точки по партидата на фирмата при покупки от търговците.

 

Със събраните бонус точки от покупки при ЛУКОЙЛ и България Еър могат да се извършват нови покупки при тях. Вие решавате кога и за какво да се използват събраните точки.

Не са събрани достатъчно точки за цялата покупка? Не е проблем. С бонус точки може да се плати и част от покупката, стига да не е под 5 лв. С всяка бонус точка се плаща една стотинка от покупката. Събраните точки могат да се ползват за покупки, но не и за теглене на пари в брой.

Искате фирмата Ви да е участник в CCB Club и да получавате отстъпки при търговците за фирмените си покупки? Достатъчно е фирмата да е клиент на ЦКБ и като такава да отговоря на едно от минималните изисквания.   

 

Вижте как да събирате и ползвате точки при всеки от търговците:


CCB Club е първата програма за лоялност в България, в която толкова големи и известни партньори предоставят изключително изгодни отстъпки за фирмените ни клиенти! Пазарувайте редовно при България Еър и ЛУКОЙЛ и събирайте отстъпки!